Створений у Веракрусі, Мексика, 1936 року, Калуа став кавовим лікером номер один з продажу у світі. Завдяки використанню двох найкращих інгредієнтів регіону - цукрової тростини і 100% кави арабіка - отриманий смак настільки ж багатий і неповторний, як і яскравий, мультикультурний регіон, з якого він родом.
Kahlúa виготовлено з найкращих інгредієнтів, які ростуть пліч-о-пліч у сільській місцевості Веракруса, Мексика: вирощені в тіні, відібрані вручну 100% кавові зерна арабіки та цукрова тростина. Високо в горах Веракруса каву збирають вручну в період збору врожаю з жовтня по березень. Потім червоні кавові ягоди подрібнюють і обробляють, щоб отримати те, що ми знаємо як кавове зерно.
Боби сушать на повітрі і видаляють паперовий зовнішній шар, званий лушпинням. Сушену каву витримують щонайменше шість місяців у 50-кілограмових мішках із мішковини для досягнення ідеального смакового профілю. Тепер боби готові до обсмажування. Стебла подрібнюють, збирають сік і варять у патоку, потім змішують дріжджі з водою і залишають бродити. Щойно цукор перетворюється на спирт, спирт піддається процесу дистиляції доти, доки не досягне міцності, а потім зберігається в бочках.
Через сім років кава і цукрова тростина знову зустрічаються на винокурні Калуа. Каву обсмажують мікролотами і подрібнюють для отримання ідеального смаку. Екстракт змішують з тонким спиртом цукрової тростини, ваніллю і карамеллю, потім витримують протягом восьми тижнів, а потім фільтрують і розливають по пляшках.
Характеристика | |
Аромат | кофе,ваниль |
Використання в коктейлях | Б-52, Белый Русский, Черный Русский |
Країна | Мексика |
Міцність | 21% |
Об'єм | 0,7 л |
Смак | нежны, сладкий |