Егермейстер - знаменитий німецький трав'яний лікер, відомий своїм яскраво вираженим смаковим профілем і універсальністю в коктейлях. Представляємо вашій увазі огляд Jägermeister:
Егермейстер був створений 1934 року Куртом Мастом у Вольфенбюттелі, Німеччина. Назва "Егермейстер" перекладається як "Майстер-мисливець", що відображає його коріння в німецьких мисливських традиціях.
Спочатку лікер розробляли як дижестив для полегшення травлення після їжі.Jägermeister виготовляють із секретної суміші 56 різних трав, спецій, фруктів і коріння. Серед відомих інгредієнтів - кориця, зірчастий аніс, імбир, кардамон, апельсинова цедра і ялівцеві ягоди.
Інгредієнти мацерують у спирті та воді протягом кількох тижнів, потім фільтрують і витримують у дубових бочках до року.
Егермейстер має складний і збалансований смаковий профіль, у якому гармонійно поєднуються солодкі, гіркі та пряні ноти.
У запаху - аромати цитрусових, трав і спецій. Смак багатий і насичений, з яскраво вираженими ароматами лакриці, кориці, імбиру та цитрусових, за якими слідує злегка гіркуватий післясмак.
Егермейстер часто п'ють як дижестив. Традиційно його подають охолодженим, що допомагає пом'якшити його сильний смак і надати йому гладкості.
Егермейстер популярний як шот, особливо на світських раутах і вечірках. Зазвичай його подають охолодженим із морозильної камери в чарці.
Характеристика | |
Аромат | цитрус, спеції та прянощі, імбир |
Вага | 1.575 кг |
З чим пити? | Цей напій добре вживати як дижестив для поліпшення травлення. На його основі готують велику кількість коктейлів |
Колір | Темний |
Країна | Германия |
Міцність | 35% |
Об'єм | 1 литр |
Смак | Насичений, з багатьма відтінками трав і коренів, гірко-солодкий, трав'яний |
Температура подачі | -18 С |